Displacement Sensor

De sensoren en encoders uit het assortiment van tsb-bescom zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Zo voorziet het producten programma onder meer in displacement sensors of in het Nederlands: verplaatsingsopnemers. Deze displacement sensors zijn te gebruiken voor het meten van afstanden en hoogtes en worden zowel in de machine- en installatiebouw toegepast alsook in mobiele voertuigen en vele andere toepassingen.
Displacement sensors zijn verder beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen die zich onderscheiden door onder meer het werkingsprincipe en uiteraard het meetbereik, de nauwkeurigheid en de robuustheid. Tsb-bescom biedt uitsluitend displacement sensors van gerenommeerde merken die gedurende hun bestaan hun sporen ruimschoots hebben verdiend.


 

 

Lenord+Bauer
POSITAL
Temposonics

De specialisten van tsb-bescom vertellen u graag nog veel meer over de mogelijkheden van onze displacement sensors. Heeft u interesse? Belt of mailt u dan met tsb-bescom via (0316) 250 800 of info@tsb-bescom.nl. Uiteraard kunt u ook onze website (www.tsb-bescom.nl) bezoeken voor meer informatie over ons bedrijf, onze displacement sensors en alle andere merken die wij vertegenwoordigen.