Encoder Digital

Tsb-bescom heeft een uitgebreid programma sensoren, motion control, aandrijvingen en toebehoren. Binnen de productgroep sensoren biedt het bedrijf zowel analoge als digitale sensoren en encoders van topmerken. Bijvoorbeeld een digitale encoder van Lenord+Bauer, TemposonicsPOSITAL en Emeta.
Deze encoders zijn in te zetten voor uiteenlopende positioneertaken in de machine- en installatiebouw. Daarbij kan de gebruiker kiezen voor zowel incrementele als absolute encoder. In alle gevallen gaat het om producten met zowel een hoogstaande kwaliteit als een in de praktijk bewezen hoge betrouwbaarheid.POSITAL
Temposonics
Lenord+Bauer

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via: email.