Start Stop Sensor

Uit het programma van Temposonics biedt tsb - bescom onder meer start stop sensoren. In het geval van de magnetostrictieve sensoren fungeert de stroompuls als startpuls. Door de externe magneet wordt vervolgens een torsiepuls opgewekt op het moment dat de stroompuls voorbij komt. Deze torsiepuls wordt omgezet in een stoppuls.


Start/Stop sensoren van Temposonics

De start stop sensoren zijn aan te sluiten op besturingen met een start/stop interface of de Diegon Display Controllers die hiertoe voorzien zijn van een speciale ingang. De display kan zowel posities als snelheden zichtbaar maken; indien gewenst zijn schakelpunten of een preset in te stellen.

Download hier informatie over het magnetostrictieve meet principe.
Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van start stop sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment.

Meer informatie?
Wilt u weten over de start stop sensors die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.