Voor de juiste pulsgever naar tsb-bescom

De hoogwaardige pulsgevers van tsb-bescom worden wereldwijd ingezet bij bijzondere en nauwkeurige werkzaamheden. Het bedrijf voorziet dan ook in een uitgebreid programma verschillende pulsgevers voor uiteenlopende toepassingen. Allemaal van gerenommeerde fabrikanten uiteraard.


Werking Pulsgevers

Pulsgevers zijn elektronische toestellen met een draaibare as die pulsen genereren wanneer de as verdraait. Deze pulsen worden geteld en omgezet naar een rotatiehoek waarmee de pulsgever met hoge nauwkeurigheid de positie kan aangeven. Een eenvoudig mechanisme dus eigenlijk waarmee, afhankelijk van de resolutie, een bijzonder hoge nauwkeurigheid is te realiseren.

De pulsgevers zijn onder meer te gebruiken voor positioneertaken in de machine- en installatiebouw. De pulsgever zorgt hierbij voor een eenduidig digitaal signaal bij elk punt van een beweging en draagt zijn steentje bij in het nauwkeurig uitvoeren van bewegingen.
 

pulsgever Emeta, voorradig bij tsb - bescom Pulsgever van Lenord+Bauer, duitse kwaliteit Pulsgevers POSITAL
Pulsgevers van Emeta Pulsgevers van Lenord+Bauer Impulsgevers van
POSITAL

>> Bekijk onze voorraad en bestel online <<

>> Betrek een engineer van tsb – bescom bij uw keuze <<


Over tsb-bescom

tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van hoekencoder en pulsgever tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.


Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze pulsgever? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. E-mail ons: via info@tsb-bescom.nl. Of bel onze experts onder telefoonnummer (0316) 250 800.