Inclinometers van POSITAL

Inclinometers zijn instrumenten waarmee hoeken of hellingen gemeten worden. Een nauwkeurige meting van hellingshoek ten opzichte van de horizon is belangrijk voor heel wat opstellingen en motion control systemen.

Inclinometers / inclinatie sensoren van POSITAL: de TILTIX serie

Het meten van de tilt - ook 'hellingsgraad' genoemd - garandeert namelijk in veel gevallen de veiligheid en het functioneren van een opstelling of apparaat. Onder andere zonnepanelen worden gepositioneerd dankzij dit soort inclinometers. Ook in de scheepvaart wordt dit meetinstrument vaak ingezet. Een inclinometer bewaakt op gemakkelijke en efficiënte wijze de ruimtelijke oriëntatie van een object, zonder hiervoor gebruik te maken van een mechanische verbinding. Dit biedt een aanzienlijk voordeel voor engineers!


TILTIX inclinometers van POSITAL
 
Inclinometers / inclinatie sensoren van POSITAL in industriële uitvoering Inclinometers / inclinatie sensoren van POSITAL in heavy duty uitvoering AKS inclinometer, inclinatiesensor van POSITAL: trilling- en schokbestendig
TILTIX Industry van POSITAL TILTIX heavy duty van POSITAL Schok- & trilling gecompenseerd (AKS)


Als tsb - bescom adviseren en verkopen wij de inclinometers van POSITAL. Deze TILTIX sensoren meten op basis van MEMS-technologie en worden gekenmerkt door:

  • Hoge nauwkeurigheid van 0.1° en resolutie van 0.01°
  • ​Meetbereik: ±80° (dubbele as) of 360° (enkele as)
  • Beschikbaar in volgende interfaces: Analog Current, Analog Voltage, CANopen, DeviceNet, J1939, Modbus, RS232, SSI

>> Bekijk onze voorraad en bestel online
>> Betrek een engineer van tsb – bescom bij uw keuze


Extra service voor inclinometers
tsb - bescom streeft naar totale klantontzorging wanneer het op uw keuze  van inclinometer aankomt. Daarom bieden wij een rijk assortiment aan toebehoren aan die nodig zijn om de inclinatiemeter optimaal te laten functioneren:

Ook biedt het TILTIX-programma speciale inclinometers voor heavy duty toepassingen. Deze robuuste uitvoeringen zijn eveneens beschikbaar met de bovengenoemde aansluitingen.


Korte video over de TILTIX inclinatiemeters van POSITAL

Over tsb-bescom

tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van inclinometer tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment.


Meer informatie?

Wilt u weten over de inclinometers die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.