Optische Encoder

Onder andere van Emeta en POSITAL biedt tsb-besom verschillende optische encoders. Het leveringsprogramma is omvangrijk en kent vele opties zoals roestvaststalen behuizingen en ATEX-gecertifceerde producten.

Deze encoders worden gebruikt voor het contactvrij positioneren, tellen of detecteren van onderdelen. De werking is gebaseerd op het verzenden en ontvangen van licht en geschikt voor detectie van praktisch alle soorten materialen. In vergelijking met inductieve en capacitieve benaderingsschakelaars bieden optische encoders bovendien een groter detectiebereik


 

POSITAL
Emeta
 
Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u hierover meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.