4-20mA Encoder

Encoders zijn er in vele soorten en maten en maken gebruik van uiteenlopende principes om een specifieke positie te kunnen vaststellen. Hiervoor meten zij een bepaalde grootheid en zetten deze waarde om in een geschikt stuursignaal. Kenmerkend voor deze sensoren – analoge encoders – is het feit dat dit stuursignaal een stroom is tussen de 4 – 20 mA.

tsb-bescom biedt verschillende 4-20mA encoders. Bijvoorbeeld de MCD serie (met SSI of CANopen interface) en 4-20mA encoders van Fraba Posital. De laatste levert deze MCD serie in een industrial en een heavy-duty serie. Lenord+Bauer heeft in de GEL235 serie ook een analoge versie. Dit geldt ook voor de MTS positie sensoren.
Fraba Posital
Lenord+Bauer
MTS sensor

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensoren tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: via info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.