Redundant Sensor

Fabrikanten én gebruikers van hydraulische cilinders voor bruggen, sluizen, schepen, kranen en andere machines met lineaire beweging, vinden bij tsb - bescom de juiste sensoren. We leveren positiemeetsystemen voor integratie in hydraulische cilinders van 25 mm tot 20 meter, eventueel als redundante sensoren en conform de strenge Europese Atex richtlijn voor explosiegevaar. Onder andere de GEL2478 van Lenord+Bauer is geschikt voor het bepalen van de positie en of snelheid van een hydraulische cilinder.
Verder biedt tsb-bescom de GT positiesensor van Temposonics die beschikbaar is in de uitvoeringen GT2 (een tweevoudig redundante sensor) en GT3 (een drievoudig redundante sensor). Deze positie is een staafversie die onder meer geschikt is voor hydraulische cilinders.


GT2/3 sensoren van Temposonics

Via www.tsb-bescom.nl kunt u alle technische specificaties van de redundante sensoren van tsb-bescom bekijken. Heeft u nog vragen of kunt u ondersteuning gebruiken? Neem dan contact per telefoon (0316) 250 800 of e-mail: info@tsb-bescom.nl. Onze specialisten staan u graag te woord.