SSI Display

Meetwaarden worden soms uitsluitend doorgestuurd naar een besturingseenheid om daar te worden verwerkt en als basis te dienen voor een bepaalde actie. In andere gevallen is het noodzakelijk om de gemeten waarde weer te geven; bijvoorbeeld op een display. tsb-bescom – als specialist in motion control en positie meten – biedt uiteenlopende displays van Diegon. De SSI displays zijn bijvoorbeeld voorzien van een SSI sensoringang en hiermee geschikt voor alle SSI sensoren.Diegon Displays

Een specifieke SSI display van Diegon is de AP21. Deze variant biedt naast de SSI sensor ingang ook twee digitale en optioneel vier digitale uitgangen. Naar wens is hij bovendien uit te voeren met een analoge uitgang. Kenmerkend zijn verder de mogelijkheden om een preset of verschillende schakelpunten in te stellen. Het programmeren van de SSI displays gebeurt door middel van fronttoetsen of met behulp van het PC programma DST2.

Vraag telefonisch meer informatie aan over onze SSI displays via (0316) 250 800 of stuur een e-mail naar info@tsb-bescom.nl.