RS232 Display

Voor het weergeven van alle meetwaarden die worden gegenereerd door sensoren en encoders, biedt tsb-bescom een uitgebreid display programma. Een voorbeeld hiervan zijn de RS232 displays van Diegon. Deze displays zijn ontwikkeld op basis van wensen van de eindgebruiker en blinken hierdoor uit in gebruikersvriendelijkheid en functionaliteit.
Diegon biedt verschillende display controllers voorzien van onder meer RS232 aansluiting. Hierop zijn bijvoorbeeld positiesensoren aan te sluiten waarbij de communicatie verloopt via RS232, RS485 of CANbus. Afhankelijk van de uitvoering zijn tevens verschillende schakelfuncties te realiseren. Het programmeren van de RS232 displays is mogelijk door middel van de fronttoetsen of door een speciaal PC programma.Display Controllers van Diegon


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van RS232 display tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment.

Meer informatie?
Wilt u weten over de rs232 displays die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.