Atex Sensors

Speciaal voor toepassing in explosiegevaarlijke gebieden – zones 2 en 22 – biedt tsb-bescom verschillende atex sensors. Deze atex sensors zijn gecertificeerd conform ATEX. De ATEX 3D/3G positiesensor van MTS is bijvoorbeeld gecertificeerd voor de categorie 3, explosiegroepen IIA, IIB en IIC. Verder zijn ze beschikbaar met diverse uitgangen zoals SSI, CANbus en een analoge uitgang.


Voor het selecteren van de juiste atex sensors heeft tsb-bescom alle kennis in huis die het bedrijf graag met haar klanten deelt. 

 

ATEX Sensor roterend
ATEX Sensor van MTS in HPH behuizing
ATEX Sensor van MTS 3D/3G

Over tsb-bescom 
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van atex sensors tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de atex encoders of impulsgevers die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: via info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.