Angle measurement Sensor

Zoals de naam al aangeeft, zijn angle measurement sensors geschikt voor het meten van hoeken. Toepassingen zijn dan ook te vinden in uiteenlopende applicaties variërend van onbemande voer- en vaartuigen (zoals ROV’s), tot containerhandling, mobiele camera’s en lifttoepassingen.
POSITAL (in Nederland vertegenwoordigd door tsb-bescom) biedt een uitgebreid assortiment angle measurement sensors. Hieronder zijn angle measurement sensors voor standaard toepassingen maar ook voor heavy duty omstandigheden. De laatste beschikken over beschermingsklasse IP69 (K). Daarnaast zijn er verschillende modellen angle measurement sensors beschikbaar met onder meer Profibus, CANopen, SSI, DeviceNet en analoge aansluitingen.


 

ACS serie Industry van POSITAL
ACS serie heavy-Duty van POSITAL
AGS serie van POSITAL

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van angle measurement sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment.

Meer informatie?
Wilt u weten over de angle measurement sensors die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.