Hebotec
Hebotec is een specialist op het gebied van EMC en bevestigingsmaterialen. Zij ontwikkelen eigen producten waaronder ook klantspecifieke oplossingen. 
Het EMC pakket omvat oplossingen om kabelafschermingen eenvoudig te aarden en te monteren.
Voor de bevestigingsmaterialen is de HEBOFIX het basiselement waarbij met klittenband tal van zaken op eenvoudige wijze kunnen worden vast gezet.
EMC oplossingen

Bij de bouw van machines, installaties en schakelkasten worden de besturings- en regelcomponenten steeds complexer. Daarom is een goed EMC concept van belang. HEBOTEC-producten voor aarding van kabelafschermingen zorgen voor een lage aardingsweerstand voor hoogfrequent. HEBOTEC-producten vallen op door de zeer eenvoudige montage. Verder levert HEBOTEC ook individueel op maat gemaakte systeemoplossingen.
Download hier de EMC flyer


Bevestigingen

Machines worden steeds complexer. Het aantal kabels dat moet worden ondergebracht in de omgeving van machines of in schakelkasten neemt toe. Het belang van oplossingen die eenvoudig en flexibel kabels bundelen en fixeren, groeit. Het HEBOFIX systeem is een installatiehulpmiddel en vervangt niet alleen kabelbinders, maar heeft door de klittenbandoplossing duidelijk meer te bieden.Het Hebofix systeem bevat een klittenband basis sockel (KBS) en eindeloze klittenband, vervangt kabelbinders en andere bevestigingssystemen zoals metalen beugels of clips. De fabrikant Hebotec heeft dus een eenvoudig en veilig installatiehulpmiddel ontwikkeld dat niet alleen kabels en slangen bundelt en fixeert, maar ook andere voordelen biedt in vergelijking met conventionele oplossingen: het klittenband kan zonder gereedschap aan de basis sockel worden bevestigd, is variabel in lengte, uitwisselbaar en herbruikbaar. Kabel-, lucht- of hydraulische slangenbundels kunnen dus eenvoudig en moeiteloos worden gemonteerd of uitgebreid.Download hier de HEBOFIX flyer