Clinometer

tsb-bescom heeft in het assortiment verschillende clinometers beschikbaar. Het gaat hier om instrumenten waarmee hoeken of hellingen zijn te meten. De clinometers zijn dan ook geschikt voor uiteenlopende toepassingen variërend van het meten van de slagzij van een schip tot het opnemen van hoeken in de mobiele industrie.
Het programma van tsb-bescom voorziet in de clinometers van Fraba Posital. De instrumenten zijn beschikbaar met verschillende aansluitingen en er is tevens een serie beschikbaar voor heavy duty toepassingen. Deze IP69K clinometers hebben een bereik van ±80° of 360° en zijn geschikt voor temperaturen variërend van -40 tot 85°.


 

ACS serie Industry  van Fraba
ACS serie heavy-Duty van Fraba
AGS serie van Fraba

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van clinometer tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment.

Meer informatie?
Wilt u weten over een clinometer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.