Food & Packaging Industry


Food Industry / Voedingsindustrie

Voor de levensmiddelenindustrie levert tsb - bescom haar standaard producten ook in edelstaal uitvoering. Dit materiaal is eenvoudig en zeer hygiënisch te reinigen. Onze encoders worden o.a. toegepast in o.a. slachterijen, bakkerijen en kaasfabrieken. Met hun hoge IP waarde zijn onze componenten zeer goed bestand tegen vocht, vuil en stof.

Sensoren, Motion Control oplossingen voor Food Packaging industry

 

Packaging Industry / Verpakkingsindustrie
De machines in de verpakkingsindustrie maken veelal gebruik van snelle bewegingen met hoge snelheden. tsb - bescom levert hiervoor encoders met de allernieuwste veldbussen voor het exact uitlezen van posities binnen de machine. Tevens zijn wij leverancier van verstelmotoren voor het mechanisch instellen van de machines voor specifieke productieorders.

Sensoren, Motion Control oplossingen voor Food Packaging industry

 

Volautomatisch machines verstellen in Food & Packaging
Machines in de voedsel- en verpakkingsindustrie maken gebruik van snelle bewegingen en hoge snelheden. tsb - bescom ziet de laatste jaren dan ook een groeiende interesse voor en inzet van volautomatische verstelsystemen, stelmotoren c.q. verstelmotoren van Lenord+Bauer, de zogenaamde PowerDRIVE solutions.
Volautomatische Versteltechnologie Food & Packaging machines, verstelmotor, Motion Control oplossingen Food en Packaging industrie
Eindgebruikers en producenten van voedsel productiemachines en verpakkingslijnen kiezen steeds vaker voor deze verdergaande vorm van automatisering.

Sensoren voor Motion Control